Europees Kampioenschap Straatvoetbal

De strijd aan om de titel ‘Europees Straatvoetbalkampioen’

Neem contact met ons op

Het Europees Kampioenschap

Het Europees kampioenschap Straatvoetbal is het continentale straatvoetbalkampioenschap dat dit jaar voor de eerste keer wordt georganiseerd voor landen uit Europa. Dit jaar gaan de beste straatvoetbalteams de strijd aan voor de titel ‘Europees kampioen straatvoetbal’. Het wordt gehouden van 1 juni tot en met 6 juni 2020 in Amsterdam. Wie wint de 1e editie van het Europees Kampioenschap straatvoetbal?

1e editie Europees Kampioenschap Straatvoetbal

De 1e editie van het Europees Kampioenschap straatvoetbal zal in meerdere opzichten uniek zijn. De beste straatvoetbalteams uit 12 landen gaan het in de eindstrijd tegen elkaar opnemen in 51 wedstrijden om de felbegeerde beker.

Sponsors
Op dit moment heeft het EK 2020 een aantal officiële sponsoren, maar er zijn nog sponsormogelijkheden beschikbaar. Deze merken zullen tijdens het EK in veelvoud voorbijkomen tijdens de promotie, speellocaties, stadions en tijdens EK uitzendingen op TV. Sponsor worden van het EK? Neem dan contact met ons op.

Van straat naar stadion
Het kwalificatietoernooi van het Europees Kampioenschap straatvoetbal zal plaatsvinden in The Box in Amsterdam. De EK straatvoetbal finale zal plaatsvinden in de Johan Cruijff Arena.

Kwalificatie Nederland
Meld je aan voor het kwalificatietoernooi EK Straatvoetbal. Tijdens het kwalificatietoernooi wordt er gescout door Edgar davids en de Streetlegends. De selectie vertegenwoordigd het Nederlands team op het Europees Kampioenschap straatvoetbal.

Samenwerkingen

De partners van de SVBN onderstrepen ons streven naar een betere samenleving.

Meer Activiteiten

Bekijk hier alle activiteiten van Stichting Straatvoetbalbond Nederland

StreetMatch

Wekelijkse straatvoetbal trainingen bij jou in de buurt

Nationale Straatvoetbaldag

Op 5 mei is het de Nationale Straatvoetbaldag.

Nationaal Kampioenschap

De strijd aan om de titel ‘Nationaal Straatvoetbalkampioen’

Europees Kampioenschap

Het EK Straatvoetbal wordt het eerste Europees Kampioenschap waar 12 landen aan meedoen.